У чому ваш сенс життя? Навіщо на вашу думку ми є на цьому світі? Чекаю ваших відповідей...
Сенс життя...
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22008-08-12 11:48:33
Не одне століття люди, різні за поглядами, життєвими шяхами, намагаються відповісти на запитання: в чому таки сенс життя, для чого ми живемо і чи насправді оправдане існування кожного з нас...Що ж, дведеться і мені побитися на цією загадкою. Хоча я в жодній мірі не претиндую на її розгадання--хіба що лише для себе...
Кожен із нас--окрема особистість. Ми маємо полярні думки та мрії, всі ми чогось прагнемо і, як не прикро, але у всіх нас різні моживості для здійснення своїх бажань. А значиь і шляхи у нас різні --якимим вони будуть залежить лише від прикладених до цього наших зусиль і ще зовсім трошки від обставин.
Хтось живе заради роботи і самовизначення, для когось важливим є сімейний добробут, а хтось, можлливо, живе для того, щоб покращити життя оточуючих,або навпаки;). Мені здається неможливим достаменно визначити, що для людини головне. Цей вибір має робити кожен із нас самостійно. Адже не можна примусити людину бути щасливою, обираючи, що для неї буде кращим.
Шукаючи сенс свого існування, треба думати не лише як досягти поставленої мети, а й чи насправді нам це потрібно, чи принесе нам задоволення ця досягнута ціль. Адже дуже часто ми самі не знаємо чого хочемо і хапаємось за зовсім нам непотрібне, або змушені підкоритися нав"язливій думці оточуючих.
А хтось живе для себе._)
Сенс життя можна відшукати у всьому. Здається він у нас самих, у вічному пошуці себе.
Отредактировано MansoN (2008-08-12 11:54:01)